Snuitkever op mijn trui gefotografeerd.

Snuitkever op mijn trui gefotografeerd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soms moet een fotograaf ook even geluk hebben tijdens het fotograferen.
Tijdens het zoeken naar kleine insektjes in onze tuin kwam toevallig een snuitkevertje op mijn arm gevlogen, daar moet je dan zeker van profiteren.

Dat is nou het leuke aan fotografie de goeie momenten komen op het onverwachts. Aan een insektje die op je arm komt zitten heb je meer voor- dan nadelen om te fotograferen. Een statief heb je niet nodig, mijn arm diende als statief. De achtergrond kan je zelf bepalen en dan maar afdrukken.
Instellingen voor deze:
Iso 100
Diafragma F11
Sluitertijd 1/80sec

Deze kan je ook terugvinden in mijn Portfolio in de map insekten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website

twintig − vijftien =