Honingbijtje op bloemetjes van rubellastruikje.

Een foto waar ik erg trots op ben. Een wauwgevoel kreeg ik hier zelf bij, scherp waar hij scherp moet zijn, een mooi passende achtergrond, goede belichting, genomen bij lichtbewolkt weer, waardoor je geen last hebt van grote contrasten en donkere schaduwen.

Deze is genomen in onze tuin,voor mij de uitgelezen plek om macrofoto’s te nemen. Zo zie je maar dat je voor macrofotografie geen verre verplaatsingen hoeft te doen. Je kan er in alle rust fotograferen op zoek naar de ultieme foto.

Deze is terug genomen met mijn fototoestel D60 van Nikon met een macrolens 40mm 2.8 van Nikon volledig uit de hand.

Mijn instellingen voor deze: Iso 100, Diafragma F9, Sluitertijd 1/80sec

Deze kan je ook bewonderen in mijn Portfolio op de pagina insekten.

Honingbijtje op bloemetjes van rubellastruikje.

 

2 thoughts on “Honingbijtje op bloemetjes van rubellastruikje.

  1. Hier mag je zeker trots op zijn Christ het is dan ook een prachtige foto. ISO 10 moet vast ISO 100 zijn denk ik…..typefoutje moet kunnen haha. Je website ziet er weer geweldig uit en leuk om je blog te lezen. Ik steek er weer wat van op…;).

    Groetjes,

    Marjolein

    • Bedankt voor de mooie reactie Marjolein, Het typfoutje is al aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website

15 + 4 =