Druppeltjes op siergras.

Druppeltjes blijven de pareltjes van de natuur tijdens deze winter. Bij het ontbreken van echt winters weer passen we ons aan maar blijven de kleine druppeltjes nog altijd aanwezig. Hier ééntje gefotografeerd  in mijn tuin op een stengeltje van siergras. Druppeltjes fotografeer ik enkel met een vleugje zon erbij, dan vind ik ze op hun mooist en fonkelen ze als diamanten.

Druppeltje op siergras

2 thoughts on “Druppeltjes op siergras

  1. Christ, jij toonde mij je site en ik dacht meteen Oooh dit is wel een mooie site! Dan ben ik verder gaan kijken en je foto’s zijn echt mooi, geschikt voor in de boekskes. Druppels fonkelen als diamanten zeg je hier en ik vind jouw site een diamant voor heel het internet! Prachtig gedaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website

vijf × 2 =